Lesson Learned

Temenku Dheyanne partner in crime super ngocol abis, tak disangka tak dinyana kali ini postingannya dia sukses bikin mbrebes mili

Icha Sayang

Hi Icha, makasih yah udah ngajarin kalo kita emang harus senyum ceria bahagia sesakit apapun kita, sesedih apapun kita, dan makasih juga loh dengan semangat juangnya yang tinggi buat bertahan hidup gak boleh nyerah gitu aja.

And now you no need Dheyanne’s cupcake anymore, anything you want in heaven, right? :”)

“Aku udah capek, dok. Tapi aku harus tetap tersenyum & kuat didepan orang-orang yang kusayang”

Thanks Cha đŸ™‚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s